Om Naturens

Vi på Naturens tycker att en god hälsa är det mest värdefulla vi har i våra liv. Med en god hälsa kommer den bästa förutsättningen att leva livet på sina egna villkor.

Vår målsättning med Naturens är att ta fram en serie kosttillskott som hjälper oss en bit på vägen, och först ut är vår ekologiska D3-vitamin, tillverkad här i Sverige för att uppnå högsta kvalitet.

Om oss

Naturens är ett ungt bolag som utvecklar och säljer kosttillskott under vårt egna varumärke ”Naturens”. Vår målsättning är att erbjuda kosttillskott som hjälper oss alla att uppnå en god hälsa och balans i livet.

Våra produkter kompletterar den dagliga kosten med de nödvändiga vitaminer och mineraler som vår kropp behöver, och som ger oss de rätta förutsättningarna för att må riktigt bra.

 

Vi tycker att äta och träna hälsomedvetet är en förutsättning för att må bra och uppnå balans i livet

 

Våra kosttillskott

Vår målsättning är att ta fram en serie kosttillskott som alla fyller en funktion och ger oss ett välbehövligt tillskott av de vitaminer och mineraler vi har ett behov av. Första produkten i vår serie är D3-Vitamin, som vi på våra nordliga breddgrader är i stort behov av.

Vi vill uppnå högsta kvalitet på våra kosttillskott, samtidigt som de är miljövänliga och kostnadseffektiva.
 
 

Ekologiska

Vi vill göra en så liten miljöpåverkan som möjligt med våra produkter, och därför kommer våra kosttillskott vara fria från syntetiska tillsatser och besprutade ingredienser.
 

Svensktillverkade

Vi brinner för kvalitet i alla led och därför har vi valt att lägga all produktion och tillverkning av våra produkter i Sverige. Detta gör att vi på plats kan följa hela tillverkningsprocessen och ständigt vara med för att förbättra produktionen och våra produkter.

Våra produkter tillverkas i Mölndal och följer GMP standard (Good Manufacturing Practice).

 
 

Kontakta oss

Har du frågor eller tankar kring Naturens är du alltid välkommen att kontakta oss, via vårt kontaktformulär nedan, eller skicka ett mejl till support@naturens.se
 
Varumärket Naturens står under bolaget Naturens Vitaminer i Norden (Org-nr: 556840-2845).
 
Naturens Vitaminer i Norden
c/o Första Entreprenörsfonden
Grev Turegatan 14
114 46 Stockholm

Kontaktformulär

13 + 5 =